Mindre misslyckad nyårsafton

Den här nyårsaftonen blev knappast bättre en den förra. Eller jo. Nu är jag ju inte fall inskriven på
psyk med LPT på mig. Det känns ju lite lättnande. Det här året var jag ensam också. Men i alla fall i mitt egna hem.

Annonser

4 reaktioner på ”Mindre misslyckad nyårsafton

  1. Vacker bild de är på dig! Underbart att läsa att du ta rätt väg och bestämmer dig för livet. Jag ler, hela jag ler, jag lyser som solen. Kämpa på, du fixa de. Annat tips är att skriva tacksamhetsdagbok. Började göra de hösten 2010. Skrev 5 saker varje dag som jag var tacksam över i mitt liv. Detta gjorde jag nästan varje dag i 2 månader. Resultatet blev att jag fick sluta med mina antidep mediciner. Jag blev lyckligare.

    Önskar dig ett fantastisk nytt år! Puss o kram blomman

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s