Jag har Aspergers syndrom men jag är fortfarande en människa

Jag hade en riktigt tuff dag igår. Jag var så förbannad … och är det än. Är också ledsen, frustrerad och besviken, över att jag blir orättvis behandlad. Känner mig som ett förfallet freak, är allt mitt fel? Att jag inte klarat av skolan? Mina tankar säger ja, det är ditt fel. Alltihop. Det är du som måste betala för detta, det är ingen annans fel. Andra ser dig så också. Som ett freak. Det är därför de kommer börja kontrollera ditt jobb en gång i månaden. Så de kan se att du sköter dig. Kommer iväg, inte slarvar. Du får ju skylla dig själv, när du inte sett till att du pluggat ordentligt, fått bra betyg. Klarat ditt liv på egen hand. Nu sitter du här i klistret. Har jag något att säga till om?

Ja, det har jag. Detta är inte rättvist. I 2 år, 24 månader har jag klarat mitt jobb utan månadsvisa utvädringar. Så varför skulle jag ha det nu? Jag vill bli behandlad som en jämlike. Inte ett jävla pucko, som jag inte är heller. Jag blir värderar för min diagnos, min svaghet men inte de styrkor jag har.

Ett tag efter det mail jag fick med den informationen, som upprörde mig. Såklart tar jag ut det på mig själv, mina beteendemönster är långt ifrån försvunnet ur mitt liv. Så slog jag sönder ett glas och skar mig.

Personalen på Odlargränd ser också detta som onödig sak. Varför månadsvis, stjäla energi från mig, på något som jag klarat av så länge? Arg, frustrerad, arg, arg, arg, arg är jag.
Men personalen kommer hjälpa mig, har de sagt. De står på min sida. Hoppas att detta löser sig.

Världen är sjuk.

Annonser

2 reaktioner på ”Jag har Aspergers syndrom men jag är fortfarande en människa

 1. JÄVLAR HAR DE SAGT SÅ TILL DIG!!!!

  vilka jävla jubelidioter, hur kan de skylla det på din skolgång inte har varit som den skulle???
  hade du gått kvar i skolan så hade du ju inte levt idag fattar de inte detta???
  nä det här gör mej skitförbannad för så här får de inte göra
  de ska se från dina starka sidor, vad DU klarar av
  de ska komma fram till en lösning tillsammans med DIG inte runt utan tillsammans

  jag förstår att du skar dig vanji det skulle fan jag med gjort

  vanjavit det är inte ditt fel, de vet inte hur dåligt du mått, de känner dig inte ens
  jag står på din sida syster så här får de inte göra
  massa kramar din sofie

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s