Run to hell

Ut och springa snart! Laddar upp med Eths och alla andra bra Metal band. Kan inte rå för det, men jag gillar att flippa ur framför kameran. Så här ser jag alltså ut när jag ska springa, men det kunde lika gärna varit så att jag velat äta upp barn och alla skit politiker, men så är det inte, givetvis … eller jo. Politikerna i alla fall.

Annonser

En reaktion på ”Run to hell

 1. It's good to be back! ;D
  Den här gången skall jag inte försvinna.
  Min dator dog tillfälligt, och så länge
  det inte sker igen, så är jag kvar att stanna! =D
  Hur är det med dig?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s