Att inte vara rädd över känslan, är att våga känna den

”Att inte vara rädd över känslan, är att våga känna den.” Är ett mantra i mitt huvud varje gång jag passerar min gamla skola. Om och om igen fokuserar jag på dessa ord, många gånger är det bara meningen som verkar existera. Men ibland vågar jag också känna. En sorg tycks bevinga sig runt mig. Jag kan se den osynliga muren som jag själv byggt upp, med mina bara händer.
Men den slås itu nu, och jag frågar mig själv denna gång, vad känslan vill säga mig.
Jag tror något i mig vill förklara att det inte var mitt fel, de saker som hänt. Min längtan efter tröst, men som jag då avstod mig själv att ge.
Men denna gång, nu tröstar jag mig själv.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s