200 meter efter

Det är full fart på mig idag, eller hela veckan skulle jag vilja säga. Möten hit och dit, jobb, handling, boendestöd … Det börjar kännas nu, är konstant trött. Jag vänjer mig aldrig vid saker känns det som.
Snart ska jag även på ännu ett möte. Har knappast hunnit att vila emellanåt  Direkt när jag kom hem från jobbet var jag tvungen att dra igång tvätten, värma resterna till lunch och försökte även klämma in lite vila och mys med Dallas. Men det är knappt.

Men livet ska väl vara så här, antar jag. Explosioner och väsen, men jag springer 200 hundra meter efter, som vanligt, det behöver man inte ens anta.

Annonser

2 reaktioner på ”200 meter efter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s