Jag är på väg med besked …

Det är så mycket på gång så jag väldigt sällan finner koncentration till bloggen. Jag hinner inte med i tempot, men på något underligt sätt, så halkar jag inte efter. Det är som att jag ständigt sitter i en karusell, eller cyklar i motvind utan att jag blir trött, eller mår illa. Det är konstigt …
Sen kan jag inte heller påstå säga att det alltid är så. 
Många gånger är jag så utmattad så jag undrar om det ens finns en chans att finna energin igen. Jag blir lätt irriterad över små ting, mer en vanligt. Jag är vresig på morgonen. Jag känner mig som ett ohyggligt, stinkande troll med sylvassa tänder. Och jag lider med min katt som får stå ut med mig.

Men mycket av det som också händer är positivt. Jag har blivit erbjuden att föreläsa i mars, och jag ska även ställa ut min konst i mars!

Min debut föreläsning närmar sig också. Det är runt två veckor kvar, och jag förbereder mig mentalt och jobbar med olika små detaljer som kan underlätta för mig under föreläsningsdagen.
Jag är på väg, kan man säga.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s