Styrkan vi bär inom oss

Med åren som gått, just de senaste tre åren har jag växt, jag har växt till den person jag är ämnad till att vara. Om någon hade sagt till mig, för fem år sedan, att jag skulle befinna mig där jag är nu, idag. Skulle jag aldrig trott på dem. Jag levde då i en spiral, som bara gick nedåt. Jag trodde att jag var bortom hjälp, och ett liv.
När jag var femton år trodde jag aldrig att jag skulle bli mer en sjutton år.

Men idag är jag tjugo år, med en ny identitet. Jag valde att byta mitt namn Michelle, till Vanjavit. Jag valde att gå vidare, då jag bytte mitt födelsenamn till mitt artistnamn.
När jag var arton år, valde jag att bestämma över mitt liv, jag valde att leva mitt liv som jag själv vill leva.

Efter alla år i smärta och ångest, självdestruktivitet och hjälplöshet. Efter alla dessa år utom hopp, valde jag att finna hoppet igen.
För jag förstod att jag hade ett val. Och det är bara jag som kan göra valet själv. Och jag valde att skona mig själv, jag valde att sträcka mig efter ljuset och lämna dessa svarta, mörka vrår. Som en gång varit mitt enda liv.

Annonser

2 reaktioner på ”Styrkan vi bär inom oss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s