Psykakuten igår

Vad ska jag säga, jag är mållös fast jag känner så mycket …

Igår under morgonen tog stressen ut mig helt. Jag började yra, rispade mig, tog en överdos. Jag vill vara vara lugn. Det enda jag vill känna är att jag kan ta det lugnt. Men det är fel lösning att göra det på, det vet jag också innerst inne. Men i panik, mani, stress och rädsla så är det långt ifrån lätt att tänka rätt.
Jag ringde till psykakuten, och fick komma dit för att observeras, som jag berättade att jag tagit en överdos. Och jag berättade även min misstanke kring medicinen jag började med för ett tag sen.
Jag tillbringade hela dagen där. Det är som alltid när man har tagit för mycket medicin, en feberyra. Man minns inget alls, eller vissa delar bara. Man säger saker man inte minns, man gör saker man inte minns. Jag sliter bort hår från mitt huvud utan att knappt lägga märke till det. Jag fick veta att jag skickat sms som inte ens gick att läsa.

Efter jag lämnat psykakuten så bestämde jag och läkaren att jag ska sluta att ta medicinen, och att hon meddelar PDBT:n om min önska att sätta in den andra medicinen igen. Så får man se vad som kommer ske.

Annonser

8 reaktioner på ”Psykakuten igår

 1. Bra där, gumman! Du gjorde helt rätt, trots att du befann dig i en känslostorm! Du är jätteduktig! Fokusera på det positiva i det! Du föll, insåg att du behövde ett stöd, sökte upp stödet och bad om hjälp!!!! Du är bäst!!! ❤ ❤ ❤

  Gilla

 2. men älskade siz!!!
  du får inte göra så här, jag vill inte behöva gå på din begravning
  vill inte förlora dig

  du kan ringa eller sms mej om det känns jobbigt
  jag kan komma hem till dig om det behövs

  jag kan få dig lugnt, har kört mycket på min lillasyster nämligen

  Gilla

 3. Jag vet … Skulle aldrig kunna lämna dig.
  Vad skulle jag göra utan dig siz, och du behöver mig också.
  Jag arbetar mot detta, mitt självdestruktiva beteende.
  Tack för ditt stöd och omtanke siz ❤ Det betyder otroligt mycket ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s