Grepp om livet och verkligheten igen

På något sätt, så tror jag att man ibland måste passera en gräns från sitt sunda förnuft. Jag tänker på min senaste överdos, att detta kanske var meningen att just hända. För att jag själv ska kunna vakna till och förstå allvaret i min aktuella situation. Hur hemsk det än är, att säga det. Så menar jag det. Ja, att detta kanske skulle blivit tvungen att hända för att jag ska kunna gå vidare igen. Se klart och tydligt.
Det är också en spekulation. Det kanske finns andra sätt, men denna gång … Tror jag verkligen, att detta var meningen att hända. För att kunna greppa verkligheten och mitt liv igen.

Samtidigt är det svårt från och till. Men efter min senaste DBT sektion fick jag energi och styrka. Men framför allt vägledning kring DBT färdigheterna.
Så jag är på rätt spår igen. 

Annonser

2 reaktioner på ”Grepp om livet och verkligheten igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s