Positiva nyheter om den kommande föreläsningen!

Helt fantastiskt säger jag! Nu har hela 20 personer anmält sig till föreläsningen, det finns 5 platser kvar. Kanske jag kommer att föreläsa för full publik. Och sen att jag också kommer få vara med på Kultursidan.nu! Jag är hur glad och lycklig som helst, samtidigt som det känns som jag ständigt hoppar från höga höjder. Men mest är det spännande. Jag måste också säga, att jag känner mig mycket beslutsam, och lite självsäker också, men utan att vara dryg då.

Annonser

2 reaktioner på ”Positiva nyheter om den kommande föreläsningen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s