Och allt det andra som sker

Jag vet inte … det har känts tufft de senaste dagarna. Jag har haft svårt att hålla fokus och jag har svårt med balans och energi.
Min underbara mamma kom hem till mig idag och hjälpte mig att städa, och lite andra saker. Till dig mamma: jag beundrar din kraft och omtanke till din omgivning.
Det kändes lite bättre efteråt, och jag har även kommit fram till att jag behöver vila och ta lugna stunder oftare. Just nu när det är mycket omkring mig. 
Har även bestämt mig för att inte träna på föreläsningen så mycket mer, det finns ingen kraft till det nu egentligen, så det är bättre och köra med känsla på debutdagen nästa vecka.

Småsaker, mitt i kaoset har ändå gjort att jag fixat den krävande omgivningen. Som den kraften och omtanken min DBT-terapeut, P ger mig. Musiken som alltid finns där, som ger mig styrka. Vetskapen om att jag har en katt som hjälper mig (fastän nu att han är ett krävande monster).
Att sitta på biblioteket för mig själv, teckna, skriva eller läsa poesi.
Det är dessa saker som håller mig över ytan.
När kontakten mellan mig och boendestödet inte fungerar så bra, när ångesten trycker på och när dagarna på jobbet tar energi.
Det är dessa saker, som gör mig starkare.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s