Jag må vara, men jag gör mitt bästa!

Det var ett tag sedan jag summerat något här på bloggen. Efter konstutställningen så har min energinivå sjunkit, och jag försöker bygga upp en stabil vardag igen. Men hinder har dykt upp på vägen, förkylning är möjligen på G och jag har haft en riktigt otäck, fysisk smärta/kramp som återkommer. Senaste gången idag på DBT:n. Så om jag har varit trött innan, så är det inget mot vad det är nu. Och ju mer energin sjunker, så tror jag de flesta med Asperger förstår vad som händer.
Filtret, som man kan kalla det för, som är meningen att sortera olika sinnesintryck, är helt ur funktion. Jag kan inte sortera ett enda ljud till ett enskilt, allt är bara som en röra när det når mina öron. Snön som har kommit igen får mig att blunda av smärta …
Konstigt nog, när jag skriver detta, så vet jag att det vänder snart igen.
Kanske är det därför att jag vet att det gjort det förut.
Men det är snarare så att min insikt, och medvetenhet gör så att mitt förnuft kan tala till mig nu när ångesten har lagt sig.
Jag vet att jag har styrkan inom mig, men jag vet också att det kan ta tid för min kropp att återställa sig.
Jag är trots allt en hybrid av Asperger-ADHD-Emotionellt instabilitet, jag gör mitt bästa och det duger!

Annonser

3 reaktioner på ”Jag må vara, men jag gör mitt bästa!

 1. -TacK för att du är så tapper.. . och orkar att beskriva vilken plåga det ofta är att leva med en överkänslig själ av ditt/vårt slag! Jah tycker om dig*

  Vänligen/ Max W

  Gilla

 2. Har många kommentarer att gå igenom, så jag kanske skickar
  flera på rad nu för att svara om du skrivit flera. ;P
  Och skall försöka komma ikapp allas bloggar! =P

  Oj, men DBT tycker jag är bra, för MIG i alla fall,
  alla är ju individuella!

  Yes, filmningarna känns jävligt kul! =D

  Gilla

 3. Tack för ditt avtryck i min blogg, jag blir glad av att höra att jag kan skänka något. Jag stöd eller hopp. Eller kan sprida förståelse.

  Varma hälsningar Vanjavit.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s