Dallas hos veterinären

Min underbaraste mjau mjau, Dallas har blivit dålig. Under morgonen har han kräkts, och när jag berättade för veterinären om att Dallas allmänt också verkar slö och inte som han brukar vara så rekommenderade de att jag skulle gå till en veterinär för undersökning.

Som tur är verkar det i vara livshotade eller jätte allvarligt. Men Dallas är kvar för dropp som han är uttorkad och de kommer ge honom mindre portioner mat under dagen för att se om han kan behålla maten. Som jag hoppas.

Jag saknar min katt, det känns alltid så tomt när jag inte har min Dallas väntandes precis innanför dörren. Vi saknar nog båda varandra.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s