Men jag står kvar, med min rygg rak

Jag har hamnat i en svår, knivig situation, rutiner har blivit rubbade, en efter en. Möten har ställts in, eller blivit flyttat till en annan dag eller tid. Och jag behöver då också, byta dagar då jag egentligen skulle handlat mat, gjort något ärende, till och med jobbat. Det finns inte tillräckligt med ord för att kunna beskriva hur kaoset ter sig i mitt huvud.
Jag hänger inte med själv, och detta har varit i flera veckor nu.

En reflektion, antagligen är det därför jag är mer inaktiv på bloggen just nu. Jag har ingen ro till att sätta mig ner och sortera kaoset och alla befinnande känslor. Istället övar jag på mina DBT färdigheter, nästan konstant som faktiskt gör att jag ändå har kontroll över situationen. Inga hjärnsammanbrott ännu, inte mer en det vanliga i alla fall. Inga självskador eller överdoser. Trots vinden som sliter och drar i mina armar. Står jag kvar, med min rygg rak.

(Jag vill också tacka min familj, som ställer upp för mig. Utan er skulle allting bli mycket svårare).

Annonser

2 reaktioner på ”Men jag står kvar, med min rygg rak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s