Dallas, min kärlek

Annonser

4 reaktioner på ”Dallas, min kärlek

 1. Vackra katt!
  Riktigt roligt att träffa dig häromdagen, det var länge sen!

  Ang ditt inlägg king återkommande utanförskap och funderingarna kring vad andra tycker och tänker. Jag har med åren lärt mig att allt mer försöka strunta i vad jag tror att andra tycker och tänker om mig. Jag har lärt mig att att de oftast inte tänker det jag tror. Jag hade en förmåga att alltid tänka att de tänkte negativa saker, som att jag var fel eller konstig. Det händer i och för sig fortfarande att jag tänker så, men jag låter det inte längre trycka ned mig. Och jag kan resonera med mig själv och ifrågasätta varför jag tror så.

  Visst kommer man att möta människor som faktiskt inte gillar en, men å andra sidan…hur många gillar man själv? Vissa personers personlighet matchar man inte med, jag brukar kalla dem ”personlighets-allergier”. Jag gillar dem helt enkelt inte. De behöver inte ha sagt eller gjort något. Det bara är något hos den som jag inte tycker om bara. Och då väljer jag att inte umgås med den personen. Fast jag respekterar ju denne ändå förstås, för vi är ju alla olika.

  Är dock övertygad om att majoriteten av de personer man träffar i livet, på jobbet och på fritiden faktiskt tycker bra om en, trots att man inte säger eller gör de rätta sakerna i rätt läge eller situation. Folk har faktiskt inte så höga krav!

  Det jag menar är att jag tror att de tänker mindre än du tror. Var dig själv Vanjavit, för du är så bra! Människor känner i regel av om man är en schysst person och det tror jag att de känner av hos dig.

  Oj vilket långt inlägg! Hoppas du orkar läsa =)
  //Johanna

  Gilla

 2. Dallas är min lilla sötboll minsann 🙂
  Hej igen förresten!

  Det var jätte kul att få träffas igen, jag uppskattade det väldigt mycket. Det var verkligen länge sen.

  Nu har jag fått en tankeställare minsann. En del av saken är också nog att jag är väldigt känslostyrd. Förnuftet försvinner ofta, och så tror man det värsta.
  Det känns skönt när någon annan berättar och vänder på situationen. Andra vinklar kommer fram då, och man kan se saker på ett annat sätt.
  Så tack för din långa kommentar, lärdom och kunskap är aldrig fel.

  Kram Vanjavit

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s