När det är extra svårt att lägga band på sig själv

Känner mig otroligt stolt och nöjd med vad jag åstakommit idag. Inte bara att det att jag städat hela lägenhet. Jag har också städat badrummet, ordentligt. Som gör mig illamående. Men det är skönt nu, när det luktar fräsht och rent. Diskat har jag också gjort, gjort rent kattlådan, bytt och fyllt på med ny sand.

Efter lunchen var jag till stan, hittade hårtoning, och kläder. Bland annat en sjukt snygg klänning.

Trots det positiva är jag medveten om att jag har gjort av mig med tok för mycket energi, men min inspiration till förändring och kreativa projekt är stark. Så det är då extra svårt att lägga band på sig själv.
Men får det vara så ett tag? Det tycker jag denna gång.
Trots allt, försöker jag också samla energi. Jag gör mitt bästa.

Annonser

2 reaktioner på ”När det är extra svårt att lägga band på sig själv

  1. Ibland är det skit svårt att tänka efter och inse att just det, inte så här mkt på en gång för man vill ju så mycket samtidigit som man vet att energin tar slut! Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s