Dags att starta band


Igår fick jag hem min nya, eller man kanske ska säga, första sångutrustning. Innan har jag kört med en hembygd förstärkare och en skraltig mikrofon. Som jag ska starta band så tycker jag att det var dags att skaffa en ordentlig mikrofon och förstärkare.

Idag har jag även tagit mod till mig och svarat på en annons till en kille som vill starta ett rock/metal band.
Nu är det bara att vänta och se vad man får för svar.

Jag är väl förbered nu, och jag har sångtexter på lager, och kan hantera growling (en sångteknik) tillräckligt bra så jag vågar ta steget.

Jag är på väg.

Annonser

8 reaktioner på ”Dags att starta band

 1. God kväll *

  -På väg du är!.. . Ser bra ut. Och du verkar att kunna hantera growlsång, såg/hörde din video tidigare här där du kände dig som en ”maskin” ; ) skrev du(jag förstår känslan!). .Kanske det är värre för ryggen än rösten..dom där förstärkarna kan vara rejält tunga azzå… .. . Men ”Go go gO”!!!, hehehe,..

  Du är säker du Vanjavit/ Kramax

  Gilla

 2. God morgon !

  Haha jaa denna förstärkare var faktiskt tyngre en vad jag trodde. Stackars ryggen.
  Konstigt nog, så blir min röst mer och mer tränad. Jag har inte alls lika ont som i början. Oj vad det låter. Märkligt är det också.

  Ha det bra Max!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s