Ovanlig vinyl funnen

Av ren slump när jag i fredags var på stan, så drabbades jag av ren lycka. Jag höll plötsligt en vinyl av Swans i min hand, när jag bläddrade bland skivorna. Jag kunde inte låta bli att köpa den, det är inte varje dag man möter på dessa skivor av Swans. Så nu äger jag alltså Swans – Body to Body / Job to Job. Och den spelas om och om igen.

Annonser

2 reaktioner på ”Ovanlig vinyl funnen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s