Hel konstig dröm…

Inatt hade jag nog den knäppaste drömmen jag har haft på väldigt, väldigt länge. Jag drömde att jag var en blodtörstande vampyr, jag kunde verkligen känna hur jag ville ha blodet, hur jag suktade efter det, hur gott det var och hur det luktade … Det kändes nästan som det var verkligt.
Men plötsligt så var jag inte någon vampyr längre, utan jag var med min familj, bland berg och vinter …
Det konstigaste var nog att flera fiender från tv-spelet Mass Effect dök upp, och jag och min familj hade olika krafter från just det tv-spelet, som vi kunde besegra dem med
Men plötsligt var vi vid ett litet hus, som påminde mig om en kolonilott. Kanske till och med den som min familj har haft sedan jag var liten. Det var något konstigt där, som jag inte kunde sätta fingret på. I alla fall så var det fullt av smuts inomhus, men det fanns inga möbler. Jag hade känslan av att det var ett mycket märkligt ställe, när jag gick runt med soppkvasten och städade … Jag funderade på mjölkpaketet jag sett vid komposten, medan jag uppgivet tittade på dammhögarna vid väggarna …
Sen vaknade jag upp från denna knäppa dröm …

Jag är starkt övertygad om att jag ser på för mycket fantasy, kör Mass Effect lite för ofta … Och att jag saknar min familj.

Annonser

3 reaktioner på ”Hel konstig dröm…

  1. Jo, skall berätta lite om filmandet som är just nu. (kolla senaste inlägget)
    Men kan ju inte berätta så mycket, utan att avslöja för mycket om en film som
    inte kommit ut än. 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s