Samtal på psykiatrin 13/6-12

Jag känner mig lättad, efter jag har varit på DBT:n idag. Min individualterapeut, kan verkligen hjälpa mig att reda ut saker och ting. Det röriga som var, känns inte alls lika kaotiskt längre. Även fast tankarna finns där, så har jag ändå lyckats att prioritera. På ett förnuftigt sätt, denna gång.
Så var det inte under morgonen …

Jag kände mig fruktansvärt trött. Jag hade känslan av att jag inte ville göra något. Inget alls. Att det inte fanns någon kraft kvar. Inte den minsta. Känslan var intensiv, och jag kände mig nästintill, totalt psykiskt utmattad.

Ljudperceptionerna har varit en ren mardröm, bara att höra mina egna fotsteg har varit påfrestande. Jag försökte att stänga ute ljuden, jag höll iför öronen …

Väl hos P, så tog det ett tag för mig att kunna öppna mig. Att kunna ha en DBT sektion, men också att kunna få ut något från det. Något att tänka på hemma, för att kunna fortsätta att arbeta med sig själv, sina känslor och tankar.

Denna vecka kommer jag främst arbeta extra med att prioritera. Vad som är viktigast. Vad jag kan göra åt situationen. Eller ta reda på om jag ens kan göra något åt det. Eller bara låta det vara, tills det är aktuellt igen …

Annonser

2 reaktioner på ”Samtal på psykiatrin 13/6-12

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s