Sång/låt skrivande

Något som är bra med att jag är krasslig av förkylningen, är att jag kan, mellan pauser förstårs. Kan fokusera lite extra på låttexterna. Jag har redan börjat med sång till en låt. Men som min onda hals säger ifrån så tar jag en paus. Och istället tänkt mig att lyssna igenom låtarna och göra en grundtext, som gör det lättare att bara growla och sjunga på sen. När jag känner mig bättre.

Tog även ledigt från jobbet. Har feberfrossa, halsont och flåsar så fort jag reser mig. Men har varit tvungen att handla under morgonen ändå, och köpa värktabletter och diverse.

Men detta stoppar mig inte, var så säker på det.

Annonser

2 reaktioner på ”Sång/låt skrivande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s