Att låta flödet rusa

Det känns så underbart att kreativiteten håller i sig ännu. Det är väldigt spännande att bygga på låtar utan sång. Tänka utanför ramarna och improvisera. Utforska sina egna förmågor. Utveckla sina starka sidor och träna upp det man har det svårt med. Det är en utmaning, men inspirerande.
Ibland drabbas jag samtidigt av mina höga prestationskrav. Men det är inte varje dag, för det mesta känner jag mig stark och har ett större självförtroende en vad jag annars brukar ha. Sen ser jag inte heller att något skulle vara omöjligt. Jag ser istället möjligheter.
Som mitt motto är: ingenting är omöjligt om du själv sätter gränserna.

Annonser

2 reaktioner på ”Att låta flödet rusa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s