Speedad och halvvrickad

Jag känner mig väldigt duktig idag. Inte bara det att jag har städat hela lägenheten. Det slutade också med att jag rensade kläder som jag inte har användning av längre, och det ska skänkas, en god gärning.
Inte nog med det, så hittade jag också runt tio par byxor som är i ett stort behov av att lagas. Och när jag väl var och rotade i garderoben, så rensade jag också sängkläder som jag inte använder längre. Kommer verkligen behöva ha hjälp att överhuvudtaget ta mig till Myrorna.

Detta är så typiskt ADHD, det blir liksom lite till, lite till och ännu lite till. 
Men ibland gillar jag faktiskt att vara speedad och halvvrickad, som när jag prompt ska gå med mellanmålet till datorn, som blir att jag har äpplet i munnen, mackor på armarna, kaffet och chokladdrycken i bägge händerna.
Om inte, så får man oavsett en hel del gjort, punkt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s