Fördröjda beslut och det andra som sker

Jag har mått dåligt under en längre period. Mer humörsvängningar en vanligt. Jag har försökt att inte tänka på det. Men nu är det bättre igen. I alla fall för stunden.

Bland annat har det gällt ett förlängt svar från försäkringskassan, angående aktivitetsersättning. Ångesten blev ännu värre när jag insåg att det hade gått över den handläggningstiden som de hade utlovat. Trots att jag har ringt så har jag knappt kunnat få något svar.
Men jag fick svar nyligen, och jag har beviljats aktivitetsersättning i två år framöver.
Nu hoppas jag bara på att jag blir beviljad bostadstillägget också. Det är lite kris, som det gamla går ut nästa vecka. Men beskedet borde komma snart på posten. Det ända som gjort att bostadstillägget inte har beviljats är att beslutet om aktivitetsersättnings har dröjt.

Sen har det också varit blandade känslor kring bandet som jag nu är med i, ibland har jag så lågt självförtroende så jag bara vill ge upp. Men jag tror också att den känslan kan bero på att det har varit så mycket annat under den senaste tiden. Så att känslorna har förstärkts.

När jag tänker efter så är det inte så konstigt att jag känner mig stressad, orolig och ångestfylld.
Men nu känns det som att det kommer bli mer stabilt igen.

Annonser

2 reaktioner på ”Fördröjda beslut och det andra som sker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s