Känslostyrd dimma, men också styrka

Jag har varit väldigt sliten de senaste dagarna, och jag har haft svårt att kunna vara här och nu.
Det känns som jag har drivit omkring i en känslostyrd dimma, men av obestämda känslor. Känslor, som jag har svårt att identifiera. Jag har svårt att se mig själv i en tredje person. Svårt att se om jag faktiskt ler, skrattar eller ser ledsen ut. Det är förvirrat omkring mig, men livet fortsätter.

Efter jag har tagit en paus från bandet, och låtarna som jag arbetat ganska intensivt med under kort tid, så börjar jag åter känna driften. Inspirationen, och idéer kommer. Jag känner också att jag börjar få kläm på det. Vad jag vill uttrycka med min sång. Utmaningen är att bygga sången och musiken, efter mina egna styrkor och talanger. Men vad vore livet utan kamp och strävan?

Så trots allt, som hänt under kort tid, och tanken på den tuffa behandlingen jag går i, DBT. Så tycker jag att jag rockar fett.

Annonser

5 reaktioner på ”Känslostyrd dimma, men också styrka

  1. Absolut, det känns sjukt roligt att få erbjudanden
    från olika håll, både de som ansökts,
    och de som kommer lite hux flux. ;D
    Känns bra att man uppenbarligen har ”talang”…?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s