Musikens och låtskrivandets betydelse

Dagarna förflyter, medans jag allt mer inser, hur mycket musiken betyder för mig, och gör skillnad. Både att lyssna, men också att själv spela och sjunga. Det är som en stor klump inom mig försvinner. Den där ständiga ångesten, sorgen eller stressen. Försvinner då för ett tag. Och jag är ensam, där det är tryggt.

Jag har under en tid skrivit på en låt, som kommer heta ‘No Believe‘. Jag skulle nog förklara musiken som atmosfärisk eller depressiv rock. När den är inspelad (som är på G) kommer den också att synas på bloggen. Så håll utkik gott folk!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s