Nu kan jag se en värld, som jag aldrig tidigare beskådat

Så är jag ännu en gång i denna situation … hur ska jag förklara det som händer, inte händer eller som jag vill ska hända, när jag knappt vet det själv? Jag är medveten om att jag är i en process. Och jag känner på mig att DBT:n kommer förändra mycket. Mig själv, men även omgivningen. Eller kanske snarare hur jag upplever omgivningen. Jag känner redan av det nu.

Även fast det är uppehåll i sommaren med DBT:n, så träffar jag ändå en av mina gruppbehandlare i DBT:n, och jag fortsätter att skriva veckokorten, och jag har hemläxa.
Lika så fortsätter jag med att skriva prioriteringslistor för dagen, och jag fortsätter även att dag/veckoplanera, som jag började med när jag bodde på träningsboendet, för snart 4 år sedan.

Det året som har gått sedan jag flyttat tillbaks till min hemort, har gått snabbt och varit intensivt. Jag har både haft spänning och förväntningar, fällt många tårar, men även skrattat och funnit ännu mer insikt, men kanske framförallt, självmedvetenhet. 

Annonser

2 reaktioner på ”Nu kan jag se en värld, som jag aldrig tidigare beskådat

  1. Bara krångliga jag igen 😉 Har bytt adress åter igen,och finns nu här sarasvardag.bloggplatsen.se

    Du är en stor insperation för mig, jag önskar jag var lika stark som dig och kunde få saker och ting att förändras!

    Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s