Att stampa och trampa i motvind

Idag har det varit tufft, både fysiskt och känslomässigt. Kroppen har inte velat komma igång.
Jag försökte att vakna till flera gånger under morgonen, men jag somnade istället om i sängen, i soffan och i sängen igen, denna gång fullt påklädd. Men när klockan var lite över 11.00, kom jag ändå väg och handlade, som var ytterst viktigt, då mitt kylskåp nästan varit tomt.

Jag har svårt att handla mat så det räcker, och jag undviker att handla förutom de dagarna som jag har det inplanerat. Att handla är bland den största energislukaren i mitt liv just nu. Alla moment som är innan, att ta mig till affären och den röriga miljön, gör mig helt slut. Vissa gånger när jag kommer hem så har jag panikångest, och börjar nästan gråta utav stress och utmattning.

Men idag när klockan närmade sig 15.00 började jag komma ifatt energin.
Och under dagen har jag ändå lyckats att bada Dallas, och tagit en kort promenad. Så jag känner mig ändå nöjd, och även lite stolt för att jag har klarat av det. Trots att min kropp har skrikit och mitt psyke inte har hängt med på noterna.

Nu under kvällstiden, börjar jag märka av en nedstämdheten. Jag har kört på hårt idag, och jag ska försöka att tillåta mig själv att ta det lugnt. Värna om relationen till mig själv, som är en av hemläxorna från DBT:n, som jag har under sommaren.

Sätta på mig mina mjukiskläder, käka chips, se något bra på tv eller film. Det blir kvällens ”lilla” utmaning. 

Annonser

2 reaktioner på ”Att stampa och trampa i motvind

  1. Bara mys med Dallas och njut av lugnet, vet hur svårt det är men om man lyckas slappna av är det helt underbart!
    Jag av någon anledning kan som mest koppla av med sirpa på magen när jag ligger i soffan 🙂
    Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s