Lära känna sig själv

Jag har även idag, haft en lång sovmorgon. Jag begriper inte det fullt ut, som jag annars brukar vara väldigt morgonpigg. Jag kom ihåg sen jag var liten, och min pappa och jag brukar dra historien när jag som 5-6 år gick upp och ropade ”pappa” högt, och stackars pappa min, fick aldrig läsa sin morgontidning i lugn och ro. Istället fick han underhålla sin morgonpigga och nyfikna dotter.

Det är nog så att jag är mer sliten än vad jag tror. Idag kom jag upp ur sängen 10.30, jag tog min morgonmedicin därefter, åt frukost och började sedan städa på direkten.
Något som jag är jobbigt med att vakna senare en vanligt, är att mina rutiner blir något rubbade. Men idag fixade jag det galant ändå.

Under eftermiddagen hälsade jag på min familj, det var trevligt att vara där. Även fast jag inte bor ”hemma” längre, så känner jag mig ändå alltid välkommen. 

Ja, så är det. Dagarna flyter på, och denna vecka kommer P (min individualterapeut) ringa mig, och jag kommer nu åter träffa henne igen på DBT:n, och nästa vecka börjar även gruppen.
Så det känns skönt att de ”vanliga” rutinerna börjar igen. Som jag är väldigt beroende av, för att mitt liv ska flyta på som det ska.
Semestertider är inte riktigt min grej. Och jag har inte själv tagit det ledigt något från jobbet under sommaren.

Det känns skönt att man börjar hitta de sakerna som fungerar för en själv.

Annonser

4 reaktioner på ”Lära känna sig själv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s