Känslostormar kommer och går

Nu är en tuff arbetsvecka äntligen slut. Att både jobba och att gå i DBT är tuffare en vad jag mindes det skulle vara.
Jag har haft ett par tillfällen då jag somnat en kort stund mitt på dagen. Jag har också noterat att jag skulle behövt mer av dessa pauser. Men det är svårt att få till det, som att laga mat behövs göra, handla mat, diska, tvätta … listan kan bli lång. Så jag får nöja mig med den vilan jag får, och hålla modet uppe trots att jag många gånger är utmattad och sliten.

Så, allt är egentligen som vanligt, jag går sakta framåt i motvind, känslostormar kommer och känslostormar går. Men jag är på väg …

Annonser

2 reaktioner på ”Känslostormar kommer och går

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s