Efter flera veckors tystnad

Som jag egentligen inte har mycket inspiration till att skriva, samtidigt som det är svårt att skriva (mycket störande känslor och händelser), men jag har ändå tänkt att göra en summeringen efter flera veckors tystnad på bloggen, över det som har hänt på sistone, vad som sker just nu, och hur jag ser på framtiden:

 • Jag ställer inte ut min konst under kulturnatten
 • Jag har hoppat av från bandet som jag sjöng i
 • Alla beslut jag har tagit har gjort mig väldigt sorgsen och introvert
 • Jag bearbetar sorgen med hjälp av DBT-färdigheter
 • Jag fokuserar nu på DBT:n och jobbet
 • Jag har börjat att sy och pyssla, men på ett kravlöst sätt
 • Jag tränar fortfarande med att hushålla min energi
 • Livet är en kamp, och många gånger drabbas jag av tanken att det är hopplöst
 • Jag fokuserar på att kunna vara i nuet
 • Jag har en mycket fungerande medicinering
 • Jag tar fler visshets beslut
 • DBT:n hjälper mig mycket
 • Det brukar vara 2 månaders mellanrum gällande mina självskadeåterfall. Suget minskar
Annonser

7 reaktioner på ”Efter flera veckors tystnad

 1. Vad skönt att höra från dig! Även om det kanske inte är bra, så verkar du ändå kämpa på! Det kan nog vara bra att inte ha för mycket åtaganden, samtidigt som det så klart är synd om du känner att du inte klarar av det du vill just nu… Vad bra att du kan ta till DBT:n och att det känns som om det hjälper! (Jag borde också använda mig av DBT mycket mer än jag gör nu…)
  Ta hand om dig! Kram!

  Gilla

 2. Jo, jag kämpar på. Det känns tråkigt emellanåt, att flera drömmar inte går att uppfylla just nu. Men viktigast känns dock ändå att att jag känner mig stabil, så har ändå gjort ett förnuft beslut, tror jag.

  Har du också gått/går i DBT? Hoppas att det är bra med dig!

  Kram!

  Gilla

 3. Jag tror också att du har gjort ett förnuftigt beslut!

  Ja, jag går i DBT. 🙂 Jag träffar åtminstone en DBT psykolog någorlunda regelbundet och har gått i en DBT-grupp och lärt mig olika färdigheter m.m. (som jag tyvärr håller på att glömma bort… så därför har jag börjat gå igenom mina DBT-papper igen).
  Tack. Jo, jag kämpar också på. Min stress-nivå är högre än vanligt men det har sin orsak (praktiken som jag ska påbörja på onsdag).

  Kram!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s