När känslorna jag som de vill

Ibland gör känslor mig bara så förvirrad. Hur det kan pendla så snabbt? Hur ett bubbel i magen kan vända sig till sorg. Direkt när man vaknar, så börjar tårar falla, när man för några få dagar sedan knappt kunde sluta le? Vad mer kan jag säga, det är ett lite av ett känslomässigt kaos just nu. Jag hoppas det kommer lugna sig snart.

Annonser

2 reaktioner på ”När känslorna jag som de vill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s