Det där med balansgången, igen

Jag är mycket väl medveten om att jag under de senaste två dygnen, har gjort tok för mycket för mitt eget bästa. Men det faktum att jag skulle ha träffat min DBT terapeut tidigare denna vecka, idag faktiskt, så har jag behövt göra vardagssysslorna tidigare. Alltså så ligger jag en dag före med alla rutiner. Jag har redan tvättat för veckan och handlat. Som jag vanligtvis kan göra med större mellanrum.

Boendestödet frågade om detta var ett balanserat sätt att agera på. Jag kan ju faktiskt be om hjälp, eller göra saker senare i veckan. Istället för att envisas med att fixa allting själv och under ett pressat schema. Så är det, det där med balansgången igen.

Tyvärr så fick jag nyss ett telefonsamtal, och tiden med P idag kommer bli inställd. Så jag kan inte heller ta upp hur jag skulle kunnat agera på ett annorlunda sätt, för att kunna hålla min energinivå på en jämnare, och högre nivå.

Jag har varit väldigt ilsken, sur och seg de senaste dagarna också. Det är inte heller konstigt, med tanke på allt jag gjort, och mina vanliga svårigheter med vila och humörsvängningar.

Men jag tror nog att jag har en plan för denna dag ändå …

Annonser

En reaktion på ”Det där med balansgången, igen

 1. Förlåt, inte mått så bra det sista, därför har jag
  inte besvarat eller läst kommentarer…

  Tack för din kommentar ang. illusioner/psykoser.
  Jag vet att det finns skillnader på att vara I en psykos, och att bara uppleva
  vissa aspekter av, t.ex overklighetskänslor, flytande golv, början till att tappa
  verklighetsuppfattningen..

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s