Och jag längtar, efter att andas, att leva och älska. Mitt liv har en ny mening.

Jag sitter vid datorn och lyssnar på nostalgisk musik, Roxette – Dangerous. Melodin bara kom upp i mitt huvud, sådär plötsligt … Hold on tight, you know she’s a little bit dangerous.
Bortsett från det, är det en vanlig lördag. Nästan, för jag ska också träffa en person som betyder väldigt mycket för mig. Och jag längtar, efter att andas, att leva och älska. Mitt liv har en ny mening.

Det har också hänt en del nytt, och en del som är på väg att ske.
Det har blivit en förändrad arbetssituation, jag har nu fått öka till 3 timmar, de dagar då jag jobbar, förut har jag haft 2 timmar. Men jag behöver inte stanna hela av den sista timmen. Som jag vill öka i min egen takt, så har jag dragit gränsen till max 30 minuter utöver min vanliga arbetstid.
Det känns lite pirrigt och nervöst. Tänk om det går för fort fram? 
Men ändå så känns det bra, som jag då har möjlighet till att få göra något mer av det som jag tycker om att göra, och jag har också en möjlighet till att arbeta i en lugnare takt, och ta en liten längre mellanpaus. Jag tror nog att det blir bra, ändå.

Imorgon så fyller min pappa år, och jag ska hem, hem till mitt barndomshem och fira honom.
På måndag ska jag titta på ny mobil, som min nuvarande har fått fnatt, ljudet krånglar. Som gör mig alldeles vansinnig. Som jag använder mobilen flera gånger dagligen för att lyssna på musik, så känns det som en viktig sak att fixa. Och en ny mobil ja, vem tycker inte att det är roligt?

Jag kommer att bli introducerad till en ny boendestödjare. Jag kommer även att få en ny kontaktperson/handläggare från den dagliga verksamheten. Den dagliga verksamheten som har jag hjälpt mig att få praktikplatsen. Men det berör mig inte så mycket dock, som det mesta går genom min handledare på jobbet.

Sen finns ju också de sakerna, som tar emot. Saker som man vet att man borde fixa, eller skulle behöva ta tag i. Ibland svider känslorna, förändringar känns kaotiska och mina diagnoser och dess problematik påminner mig om en bitter verklighet.

Men det finns så mycket som är härligt, och som jag börjar uppleva, allt mer. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s