Dags att uppgradera hjälpmedel i det svåra i livet …

Jag väntar på att få hem Sony Xperia Z, mobilskal och ett par Sennheiser In-Ear hörlurar.
Jag är inte så mycket för att småshoppa, utan jag tycker om att investera. Köpa saker som man kan ha användning för i framtiden.
Hörlurar är även något som är väldigt viktigt för mig, inte bara för att jag tycker om bra ljud. Utan för att det är ett stort hjälpmedel för mig. Med tanke på min Aspergerdiagnos; jag har kraftiga perceptionssvårigheter. Inte bara det att jag är känslig för ljud/synintryck/smak/beröring, utan jag kan även få ont i huvudet, eller få andra kroppsliga känningar, om jag utsätter mig för miljöer som är högljudda eller på något annat sätt är påfrestande för mina fyra sinnen.
Även fast jag älskar konserter/festivaler, så har det också blivit en problem. De senaste gångerna så har jag haft svårt att stanna under hela föreställningen.

Som jag har haft ett längre problem med ljudingången på min nuvarande mobil, så känner jag att det är dags att uppgradera mina hjälpmedel i det svåra i livet …

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s