Dagar då jag njuter av att leva, tänka men framförallt; känna.

Det har varit väldigt mycket som har hänt på den senaste tiden, mer en vanligtvis. Därav tystnaden på bloggen. Jag är ofta stressad, eventuellt är jag också påverkad utav ett medicin byte, som har skett på automatik; utan min tillåtelse.
Jag pratade med min DBT terapeut om det, men läkaren tror ändå det är därför att det är mycket omkring mig just nu. Men medicinen ska bytas tillbaks till den vanliga ändå, så jag hoppas att det kan bidra till mindre stress.

Som många redan vet har jag svårt med förändringar (Asperger). Och det är just nu, ungefär 5-7 saker som är på gång. Jag brukar vanligtvis krascha efter 3 förändringar. Så ibland känner jag mig som en bomb som kan explodera närsomhelst när trycket blir för högt. Jag envisas ändå med att använda så många av de DBT färdigheter jag kan. Även fast jag många gånger bara vill gå och lägga mig, gömma mig för det som skrämmer mig.

Ändå är livet underbart, jag stormtrivs med min flickvän, som jag umgås mycket med. Jag känner mig lugn och harmonisk tillsammans med henne. Och jag kan för ett tag glömma det här jävla livet som ibland känns likt en ständig uppförsbacke.

Jag har nästan gått i DBT i ett år nu, och de flesta säger att de ser en stor skillnad hos mig.
Men jag har svårt att se det själv ännu. Men jag vet att min insikt växer, både på gott och ont. Nej, för det är inte alltid trevligt eller roligt att veta sanningen.

Dagar och veckor passerar, ibland i en sådan hög fart att jag knappt hinner att andas med, fast det finns också de dagar jag njuter av att leva, tänka och framförallt; känna.

Annonser

2 reaktioner på ”Dagar då jag njuter av att leva, tänka men framförallt; känna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s