Julklapparna i år (2013)

I julklapp i får har jag fått:

Ett större minneskort till mobilen (32gb), säsong 1 och 2 av Games Of Thrones, en hjärtformad ask som man själv kan måla och dekorera, antecknings/målarblock, magnet, pengar, kapsyler (som jag sparar/samlar på).

Som en överraskning fick jag även en julklapp från jobbet, en biobiljett.

Och av min älskade flickvän fick jag ett par ursnygga och sköna tofflor, ett pussel som lyser i mörkret och en nyckelring. Men även den gemensamma presenten; en varsin blå och prickig, hjärtformad magnet med ett foto i. Sannas magnet med ett foto på mig, och jag har ett foto av henne ♥

Annonser

2 reaktioner på ”Julklapparna i år (2013)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s