I tankarna hos en Aspergare – Om Aspergers syndrom och specialintresse

Sedan OS har mina tankar sett ut på detta vis: Curling är världens grymmaste sport alltså, curling … curling … Fan, jag måste koncentrera mig nu, jag jobbar ju! … Jag måste bara testa curling, jag kommer inte sluta tänka på det annars. Jag älskar henne så mycket, men nu får jag inte prata om curling. Men curling är ju så intressant. Curling skulle passa mig perfekt! Åh, nej vad trött jag är. Curling … curling …. curling. Herregud, kan jag inte sluta att tänka på curling! Jag gör ju en mindfulnessövning. Curling … curling … curling och mera curling. 

Så för att sammanfatta: Curling har blivit min favorit sport efter OS.  Jag gick nästan upp varje morgon vid 6 för att se på curling. Jag kan rabbla upp regler utan stopp, därför försöker jag hålla det i mina tankar för mig själv. Jag har kontaktat en curlinghall, och under mars månad ska jag testa och se om curling är något för mig. Jag har till och med drömt om att jag har spelat curling. Så ja, curling är min nya sak, intresse … nästan besatthet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s