Ett glädjande telefonsamtal

Igår fick jag ett telefonsamtal från min saknade och talangfulla syster F. Hon äger bloggarna feennyykatt, och Intressant konst!

Jag blev otroligt glad när hon berättade att hon hade pratat med en kille som turnerar med ett band runt om i Europa, och som berättade att han var imponerad av min sång. Så jäkla häftigt att höra alltså! Speciellt som jag många gånger tvivlar på min förmåga att sjunga. Så jag känner mig mer peppad att sångträna igen.

Och vi ska ses snart, jag hoppas att det blir väldigt snart, syster yster.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s