En tung vecka

Den senaste veckan har varit väldigt tuff. Det var länge sedan det varit på detta vis, och det skrämmer mig lite. Symptomen som jag visar; paranoida tankar, hallucinationer, hög stressnivå, plötsliga och kraftfulla ångestattacker. Än så länge är det hanterbart, men jag känner att jag nästan hela tiden går på en skör och instabil lina; som jag skulle kunna falla ner i vilket ögonblick som helst.

Men jag vet ungefär vad detta beror på. Jag har svår PMS, innan jag fick medicin mot det, så har det varit betydligt värre. Men det håller på att försämras. Jag sover oroligt om natten, vaknar tidigt, tappar aptit och kraft. Jag funderar på att ta upp det med min samtalskontakt på psykiatrin.

Sen alla dessa förändringar… Det är väldigt svårt att förklara vad som exakt pågår inom mig, nu när DBT:n har sommaruppehåll, och boendestödet inte ser ut som vanligt. Men jag känner mig nästan konstant orolig, samtidigt som stressnivån ökar.

I sådana livssituationer som nu, är jag tacksam för att jag har min familj och flickvän, en kärleksfull omgivning.

Annonser

2 reaktioner på ”En tung vecka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s