Läkarmöte och lite annat, kanske för mycket

Idag har jag tagit ledigt från jobbet, som jag har haft ett viktigt läkarmöte för att få ett läkarintyg, så jag kan ansöka om fortsatt aktivitetsersättning.

Det var en ny läkare jag träffade, jag kände mig lite nervös idag, och stressad igår, förändringar är inget jag är överförtjust i. Men trots det så gick det bra, och jag tyckte om läkaren. Han var trevlig och uppträdde kompetent (vilket jag inte tycker alla läkare gör).

Efter läkartiden tog jag bussen till stan, men innan jag gick hem, fixade jag lite grejer på biblioteket.
Även fast det har gått smidigt, så är jag väldigt trött just nu. Jag känner mig även lite uppvarvad, så jag ligger under kedjetäcket och lyssnar på The Knife.

Efter lunchen så behöver jag handla, vilket gör smått panikslagen bara när jag tänker på det. Men efter lite mat och vila hoppas jag att jag finner ny energi. I eftermiddag kan jag ta det lugnt, jag försöker se fram emot det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s