Ljus, te och bok

En regnig dag blir en smula ljusare med tänt doftljus, te och en spännande bok: John Ajvide Lindqvist senaste skräckroman Himmelstrand.

Annonser

6 reaktioner på ”Ljus, te och bok

  1. Jag har hamnat i inspirationstorka. Jag har svårt att komma igång, och när jag väl börjar skriva eller måla så tappar jag mitt fokus lätt. Har många oavslutade texter och målningar. Jag vet heller inte riktigt vad jag ska skriva om. Men jag hoppas att jag snart kommer igång med bloggen igen. Kram ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s