Time out

Det är riktigt tufft just nu, den senaste veckan har varit en ren bergochdalbana.
Jag har svårt att identifiera den faktiska känslan och den egentliga orsaken till varför jag mår som jag gör.
Vilket gör att det är svårt att ta beslut och/eller se över mina egna behov, som jag behöver göra.


För tillfället tar jag avstånd till detta. Så jag inte gör förhastade beslut, som osäkerheten och känslorna är så många, är detta det jag behöver göra; en mental time out. Som är svårt, som mina tankar hela tiden vandrar tillbaks till det som gör mig ledsen, trött och obeslutsam.

Jag försöker även samla fysisk energi, som också är svårt, att säga nej till förlag och aktiviteter. Vilket också ger mig skam och skuld känslor. Även fast jag vet att jag har rätt och säga nej, och skammen inte är en befogad känsla.
Men detta är något som jag behöver göra, för att komma tillbaks på fötterna igen.

Annonser

2 reaktioner på ”Time out

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s