DBT, tankar, vardag och träning

Igår var jag på stan, egentligen skulle jag ha haft boendestöd, men min boendestödjare var sjuk. Så jag passade på att få en del saker gjort. Jag handlade träningskläder, som jag behöver två uppsättningar nu när jag tränar mer. Hittade även ett par jeans (se bilden nedan). Jag har en del saker kvar att införskaffa, men det känns skönt att jag fått mycket gjort.

image

Jag har joggat idag, vilket är en av mina favoritsporter, och den träning jag föredrar.
Psykiskt är det ganska stabilt, pratade med min DBT terapeut i telefon idag. Från att träffas på psykiatrin varje vecka har vi börjat gå ner på det sättet att vi träffas varannan vecka, men den vecka vi inte ses på psykiatrin stämmer vi istället av på telefon hur är det är och om jag behöver hjälp med något.
Vi ska fortsätta så tills jag känner mig trygg och redo att bara ses varannan vecka utan bestämd telefontid som vi har just nu.

Jag har snart gått klart i DBT, men den inviduala terapin kommer fortgå efter jag slutat i gruppterapin, men som nu stegvis, kommer trappas ut.
Vilket känns okej, som jag behöver inte lika mycket hjälp längre.

DBT har varit en stor hjälp, speciellt när komplicerade situationer uppstår.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s