Inte en av mina piggaste dagar

Redan från dagens början var jag i psykisk obalans.
När jag inte får tillräckligt med vila, eller när dagen är intensiv, stressig eller oförutsägbar, brukar mina dagar bli svåra att ta sig igenom.
Det behövs inte mycket för att komma ur gängorna.
Från en annan ögons betraktelser kanske det är fåniga eller banala saker att hetsa upp sig över. Men för mig faller det inte så.

Hela dagen har jag bävat för olika sociala situationer jag skulle kunna hamna i. Vanligtvis brukar jag sätta mig ner och vila ett tag utanför jobbet innan mitt pass börjar, men istället gick jag in på direkten. Med andan i halsen för att undvika sociala tänkbarheten. Likadant som jag gjorde på pausen under mitt arbetspass.

När jag kom hem var jag slut och somnade om ett tag. Jag kom igång senare med maten, vilket ledde till att jag stressade i mig maten för att komma iväg och handla.
När jag är känslohög har jag inte heller så mycket förnuft. Så att ta handlingen lite senare var inget alternativ just då.

Dock så har jag kunnat komma ner i varv under eftermiddagen.
Jag har sett på Hästmannen för andra gången, vilket är en av mina favorit dokumentärer. Den är gripande och rörande, med vackert foto och stark personlighet. Jag rekommenderar den starkt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s