Hemma + boktips

Idag har jag stannatcirkeln hemma från jobbet, som jag har blivit sjuk.
Det känns som stressen och den veckan jag hade bältros har försämrat mitt immunförsvar. Jag har varit förkyld och haft feber ganska ofta på sistone.

Jag skulle egentligen ha träna/joggat idag, nu blir det eventuellt en kortare, lugnare promenad och det lugnt hemma. Läsa Eld, andra delen i Engelsfors-triologin av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren. Första boken, Cirkel, tog mig med storm. Det var länge sedan jag läste något som riktigt fängslade mig som Cirkeln gjorde. Jag känner även igen mig i många av karaktärerna, som nästan alla är lite av outsiders. Klicka här för att läsa mer om böckerna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s