Förändringar och oro

Igår kändes det nästan som varje händelse genererade till ännu mer ångest. Ännu mer en vad jag redan hade.
Och känslan av nedstämdhet släppte mig inte heller.
Det kändes som att gå i en uppförsbacke. Jag hoppas att det kommer kännas lättare idag.

Jag känner mig lite orolig, med tanke på att det nu är juluppehåll med DBT:n. Även fast jag vet att jag kommer fixa det, så är det som vanligt, att jag reagerar starkare känslomässigt när det är något som blir annorlunda i min vardag. När en förändring sker. Som tur är så jobbar jag som vanligt. Det känns tryggt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s