Black Christmas: Dag 1

Nu är jag hemma från första dagen av Black Christmas. Med en förhoppningsvis, tillfällig nedsatt hörsel på ena örat, ont i nacken och ryggen för allt headbanging, men då fan vet man att man har rockat loss ordentligt! Dagens höjdpunkt var Entombed A.D., ständigt ös och grymt ljud. Ett av de bästa banden jag någonsin sett live.

Detta var precis det jag behövde. Få utlopp för den ilska och ångest jag känt länge.

Imorgon är det dag två, och jag är taggad!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s