Julens planer

Ja, imorgon är det ju jul. Men jag vill erkänna att det känns ganska surrealistisk när det inte är någon snö ute, eller inte ens varit det i år. Där jag bor har det endast varit snöblandat regn ett fåtal gånger, som sedan kvickt tinat bort. Lite av julstämningen försvinner då.
Men jag ser ändå fram emot julen.

Jag kommer fira med min familj.
Egentligen skulle jag fira julen med en annan person också, jag vill inte gå in mer på vem, relationen och namn. Men för er som läst mitt tidigare låsta inlägg, eller är närstående vet nog vem jag syftar på.

Jag vill bara fira julen med familjen, men det är tanken om vad som kunde varit som gör mig lite ledsen.
Så lite bitterljuvt är det, men jag tror julen kommer bli mysig ändå.

Annonser

4 reaktioner på ”Julens planer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s