Det nya året närmar sig

Egentligen har varken jag eller mina närstående firat nyår, och har ingen speciell tradition.
Jag skriver inte heller några nyårslöften, som jag vet att man sällan håller dem. Jag kanske är lite av en tråkmåns (haha, ja det är jag ju faktiskt ibland). Men jag vet redan vad jag vill och behöver. Att ta vara om mig själv, istället för att vara hård och kall, ge mig själv motsatsen. Kärlek och värme. Så om jag skulle skriva nyårslöfte, så skulle det stå på min lista. Men av erfarenhet vet jag att det kräver mycket mer arbete för att nå det målet, och jag kommer många gånger få börja om igen. Hela mitt liv har jag varit min egen ärkefiende. Det är inte lätt att byta väg.

Nåja, idag har jag ägnat en del tid framför datorn, och för det mesta tagit det lugnt.
Kommer jag hålla mig vaken till tolvslaget? Knappast. Sorgligt nog är jag precis som Ulf i denna ICA reklam:

Sist men inte minst, jag önskar er alla ett Gott nytt år!

Annonser

2 reaktioner på ”Det nya året närmar sig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s